• Ecologizare
  • Amenajari exterioare
  • Amenajari exterioare 1

 Prezentarea firmei

 

Înfiintata în 1991, societatea S.C. MINIPROFIT S.R.L. a desfasurat mai multe genuri de activitati, orientandu-se cu precadere in domeniul constructiilor, activitate desfasurata cu succes avand in vedere ca directorul firmei este de specialitate constructor, si in ultimii ani in domeniul ecologizarii si depoluarii solurilor si apelor contaminate precum si in domeniul proiectarii in domeniul mediului pentru executie de lucrari. Un alt domeniu in care activam este cel al spalarii, curatarii si reconditionarii conductelor de apa si canalizare.

Echipamentele speciale pentru spalari si reconditionari de conducte sunt utilaje performante de ultima generatie din Germania, angajatii nostri sunt specializati in strainatate. Putem spala si reconditiona conducte de toate tipurile : de beton, de azbociment, de fonta si metalice.

Spalarile si decolmatarile se efectueaza cu un utilaj care asigura concomitent spalare, vidanjare, filtrarea apei vidanjate pentru a putea fi refolosita in procesul de spalare. Utilajul are capacitatea de 20 mc, asigura o presiune de spalare pana la 200 de bari, debit de 400 l de apa pe minut si o putere de vidanjare de 12000 l pe minut.

Procedeul acoperirii interioare cu cimenturi speciale nu necesita sapaturi decat pe suprafete mici, din 400 in 400 de metri (in cazul in care distanta dintre caminele prevazute initial este mai mare).

.